top of page

Llet frecsa pasteuritzada

LOGOVAQUERIApetit_edited.png
IMG_20210211_171630_edited.jpg

Qui som

A LA VAQUERIA D’OSONA comptem amb una granja de producció lletera des de fa dècades: El CAMPGRAN, situada al Collsacabra. En el nostre afany per donar valor al nostre producte d’alta qualitat i de tancar el cicle a la nostra terra també ens dediquem a la venda de llet pasteuritzada i altres productes làctics.

A LA VAQUERIA D'OSONA tenim com a principals objectius oferir un producte de proximitat amb la millor qualitat, el millor sabor i que conserva totes les seves propietats nutricionals.  

pol%202_edited.jpg

La nostra granja

lLes nostres vaques de raça frisona les mimem i en tenim cura cada dia tenint en compte totes les mesures de benestar animal.

230545_130416303703537_4932660_n.jpg
robot La Vaqueria llet fresca.jpg

Les
nostres instal·lacions 

Aquest mes de gener hem posat en marxa un nou sistema de munyida a través de robots munyidors. Una vegada les vaques s’acostumen a aquest nou sistema, elles mateixes trien el moment que volen ser munyides. El mateix robot calcula les necessitats nutricionals de la vaca i li administra l’alimentació adequada. A la vegada, registra i controla tots els paràmetres de la llet que produeix així com canvis en el comportament de l’animal que aporten una informació molt valuosa per poder actuar per a una millora en el seu benestar i també en la qualitat de la llet .

robot vaqueria 2.jpg
Robot munyidor Campgran.jpg
bottom of page