Llet frecsa pasteuritzada

IMG_20210211_171630_edited.jpg

Qui som

A LA VAQUERIA D’OSONA comptem amb una granja de producció lletera des de fa dècades: El CAMPGRAN, situada al Collsacabra. En el nostre afany per donar valor al nostre producte d’alta qualitat i de tancar el cicle a la nostra terra també ens dediquem a la venda de llet pasteuritzada i altres productes làctics.

A LA VAQUERIA D'OSONA tenim com a principals objectius oferir un producte de proximitat amb la millor qualitat, el millor sabor i que conserva totes les seves propietats nutricionals.  

pol%202_edited.jpg

La nostra granja

lLes nostres vaques de raça frisona les mimem i en tenim cura cada dia tenint en compte totes les mesures de benestar animal.

230545_130416303703537_4932660_n.jpg
robot La Vaqueria llet fresca.jpg

Les

nostres instal·lacions 

Aquest mes de gener hem posat en marxa un nou sistema de munyida a través de robots munyidors. Una vegada les vaques s’acostumen a aquest nou sistema, elles mateixes trien el moment que volen ser munyides. El mateix robot calcula les necessitats nutricionals de la vaca i li administra l’alimentació adequada. A la vegada, registra i controla tots els paràmetres de la llet que produeix així com canvis en el comportament de l’animal que aporten una informació molt valuosa per poder actuar per a una millora en el seu benestar i també en la qualitat de la llet .

Robot munyidor Campgran.jpg
CONTACTE

Si desitges contactar amb nosaltres, fes click i omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. 

 

 

Domicili fiscal:

Ctra d'Olot 101,

08560  MANLLEU

info@lavaqueria.cat

Tel:    93 851 53 38

Mòbil:    691852052

 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
UBICACIÓ

Suport del programa TICCámaras de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona.

Distribucions Làctiques Osona ha estat beneficiaria del Fons Europeu de Desenvolupament Regional amb l’objectiu de millorar l’ús i qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i accés a les mateixes, gracies a la implantació d’un programa informàtic per a la gestió i control de documents, aconseguint una gestió documental més eficient i sostenible amb el medi ambient. Aquesta actuació s’ha portat a terme durant l’any 2019.Per això ha comptat amb el suport del programa TICCámaras de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona.

© 2023 BY FREE LINE CREATIVE STUDIO. PROUDLY MADE BY WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now