top of page

La llet a pagès

Fa uns quants anys que la llet que es bevia a moltes cases s’anava a buscar directament a pagès. Normalment era feina de la canalla, que a l’hora convinguda anaven amb la seva lletera a buscar la llet acabada de munyir. A vegades feia una mica de mandra, però pel camí es trobaven altres companys o veïns i sempre hi havia alguna curiositat per descobrir a la granja.

Una vegada a casa, la llet s’havia de fer bullir i es consumia molt ràpidament, però el gust d’aquella llet no era comparable amb cap d’altra.

A la Vaqueria d’Osona no podem recuperar aquella experiència, però sí que us oferim la llet fresca de les nostres vaques amb el gust d’aquella llet acabada de munyir.

La pasteurització de la nostra llet.

Són moltes les industries alimentàries que tenen la llet  com a base o ingredient  principal de molts dels seus productes i que busquen la màxima qualitat i excel·lència de les matèries primeres per poder donar un producte final immillorable.

 

Conscients d’aquesta necessitat, La Vaqueria d’Osona també pasteuritza llet destinada a la indústria.

 

Llet que acabada de munyir és pasteuritza al moment per arribar a les indústries alimentàries amb totes les exigències de qualitat i seguretat alimentària.

 

Servim la llet amb diferents formats i ens adaptem a les necessitats de cada client: Bag in box de 5 fins a 1000 litres, contenidors de 350 litres, cisternes, etc.

 

 

Perquè la matèria prima és el que dóna valor al resultat final.

282467_148634908548343_5283830_n.jpg

Els nostres         formats

Una vegada tenim la llet pasteuritzada, disposem de diferents formats per poder-la fer arribar garantint totes les mesures de seguretat i buscant la manera que millor s'adapti a les vostres necessitats:

  • Amb camions cisterna.

  • Amb bag in box de 1000 litres.

  • Amb garrafes de 5 litres.

  • Ampolles de 1,5 litres.

ampolla%20let_edited.jpg
LLET FRESCA PASTEURITZADA 5 LITRES.jpeg
LOGOVAQUERIApetit_edited.png
LLET FRESCA PASTEURITZADA 1 LITRE.jpeg
bottom of page