La llet a pagès

Fa uns quants anys que la llet que es bevia a moltes cases s’anava a buscar directament a pagès. Normalment era feina de la canalla, que a l’hora convinguda anaven amb la seva lletera a buscar la llet acabada de munyir. A vegades feia una mica de mandra, però pel camí es trobaven altres companys o veïns i sempre hi havia alguna curiositat per descobrir a la granja.

Una vegada a casa, la llet s’havia de fer bullir i es consumia molt ràpidament, però el gust d’aquella llet no era comparable amb cap d’altra.

A la Vaqueria d’Osona no podem recuperar aquella experiència, però sí que us oferim la llet fresca de les nostres vaques amb el gust d’aquella llet acabada de munyir.

La pasteurització de la nostra llet.

Són moltes les industries alimentàries que tenen la llet  com a base o ingredient  principal de molts dels seus productes i que busquen la màxima qualitat i excel·lència de les matèries primeres per poder donar un producte final immillorable.

 

Conscients d’aquesta necessitat, La Vaqueria d’Osona també pasteuritza llet destinada a la indústria.

 

Llet que acabada de munyir és pasteuritza al moment per arribar a les indústries alimentàries amb totes les exigències de qualitat i seguretat alimentària.

 

Servim la llet amb diferents formats i ens adaptem a les necessitats de cada client: Bag in box de 5 fins a 1000 litres, contenidors de 350 litres, cisternes, etc.

 

 

Perquè la matèria prima és el que dóna valor al resultat final.

282467_148634908548343_5283830_n.jpg

Els nostres         formats

Una vegada tenim la llet pasteuritzada, disposem de diferents formats per poder-la fer arribar garantint totes les mesures de seguretat i buscant la manera que millor s'adapti a les vostres necessitats:

  • Amb camions cisterna.

  • Amb bag in box de 1000 litres.

  • Amb garrafes de 5 litres.

  • Ampolles de 1,5 litres.

ampolla%20let_edited.jpg
LLET FRESCA PASTEURITZADA 5 LITRES.jpeg
LLET FRESCA PASTEURITZADA 1 LITRE.jpeg
CONTACTE

Si desitges contactar amb nosaltres, fes click i omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. 

 

 

Domicili fiscal:

Ctra d'Olot 101,

08560  MANLLEU

info@lavaqueria.cat

Tel:    93 851 53 38

Mòbil:    691852052

 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
UBICACIÓ

Suport del programa TICCámaras de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona.

Distribucions Làctiques Osona ha estat beneficiaria del Fons Europeu de Desenvolupament Regional amb l’objectiu de millorar l’ús i qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i accés a les mateixes, gracies a la implantació d’un programa informàtic per a la gestió i control de documents, aconseguint una gestió documental més eficient i sostenible amb el medi ambient. Aquesta actuació s’ha portat a terme durant l’any 2019.Per això ha comptat amb el suport del programa TICCámaras de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona.

© 2023 BY FREE LINE CREATIVE STUDIO. PROUDLY MADE BY WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now